Kandallóvilág

A névválasztásnál is érzékeltetni kívántuk termékeink sokszínűségét, nálunk mindenki megtalálhatja a saját világát. A tűz látványa, sugárzó hője az otthon lelke, mely évezredek óta jelenti a biztonságot és jólétet, melegséget testnek és léleknek. Hat éve vagyunk a piacon, mindig kiszámíthatóan állunk a vásárlók rendelkezésére. Célunk jó minőségű kandallók, kályhák értékesítésén kívül a tanácsadás, kivitelezőink ajánlásával nyújtunk segítséget a hozzánk betérőknek.

Termékeinkről: 

Csempés burkolattal, hőtárolós, exkluzív, akár vízteres kivitelű kandallókat is találnak kínálatunkban.

Az öntöttvas kályhák közül  kedvükre válogathatnak a JOTUL és a KRATKi termékek közül. 


A hagyományos kandallóbetétek mellet, az egész házban egyenletes meleget biztosító vízteres kandallóbetétek, kályhák széles választékával is rendelkezünk.

A vízteres kályhák tekintetében ajánljuk a PRITY nagy vízoldali teljesítménnyel bíró, jó ár érték arányban lévő vízteres, kandallókat 3 év garanciával.

A pellet kályhákat azok részesítik előnyben, akik nem szeretnének a tüzeléssel-fa, behordással foglalkozni. Ezek a készülékek légfűtéses, légbefúvós (más szobákba elvezethető) és vízteres változatban nagy pellet tartállyal kaphatók, automatizáltak 1-2-3napra magára lehet hagyni őket és tartják a beállított hőfokot.

A kéménnyel nem rendelkezőknek ajánljuk a bioetanolos készülékeinket.
Ezekhez kedvükre választhatnak  modern vagy klasszikus angol kandallókeretet, és asztali tűztálakat.  Ezeknek nemcsak fűtőértéke van, de a  látványa is kellemes hangulatot varázsol életterünkbe. 

Az elektromos kandallóknál gyönyörködhetünk a lángok varázslatos táncában, nyári estéken is, hiszen egymástól függetlenül működtethető a fűtés, a látványért felelős fény és lánghatás, minimális áramfogyasztás mellet.